Skip to main content

Huse auto fără autorizatie

CAR-PARK® este un sistem de umbrire si protectie antigrindina auto pentru utilizare sezonieră, amplasat direct pe sol ( fara fundatii ).

Balasturile B-BLOCK fac acest sistem de umbrire auto unic. Poate fi poziționat oriunde, poate fi demontat și reinstalat în orice loc, cu o ușurință extremă. Membrana de sus și panourile laterale de umbrire protejează în orice moment mașinile de razele soarelui și de grindină.

CAR-PARK® sunt copertinele de parcare perfecte pentru prevenirea daunelor cauzate de expunerea excesivă la soare si grindina .

Expunerea constantă a caroseriei la razele soarelui îi compromite culoarea strălucitoare, iar componentele interne din plastic se deterioreaza mai repede pe măsură ce se supraîncălzesc.

Disponibilitate imediată

Contactaţi-ne
B-BLOCK BALASTS Structură re/poziționabilă rapid.
PLACA frontala reflectorizanta pe balasturi pentru a facilita manevrele.
PÂNZĂ PERMEABILĂ Are funcție de umbrire și antigrindină
ÎNĂLȚIE UNIFORMĂ Permite parcarea mașinilor și dubelor cu o înălțime de până la 2,4 metri
PANOURI LATERALE Panourile laterale ajută la creșterea umbrei cu 20%

Răspunsurile designerului

Pot acoperi 1 mașină cu CAR-PARK®?

Da, puteți acoperi o mașină. Atentie, CAR-PARK ® este conceput pentru a gazdui doua masini cu o dimensiune de 6,6 metri latime si 6 metri adancime.

În acest moment nu există un proiect pentru un singur loc de parcare.

De ce husa este impermeabilă, dar are o textură cu găuri?

Husa protejează mașina de grindină și soare folosind o textură cu găuri, astfel încât CAR-PARK® să se încadreze în definiția unei pergole (partea superioară orizontală a structurii trebuie să fie permeabilă).

Instalarea pergolei este permisă în mod expres în Glosarul de construcție gratuit sub intrarea nr. 46, în anumite condiții:

  • de dimensiuni limitate;
  • nu este fixat permanent de sol;

Pot pune duba sub adăpostul CAR-PARK®?

Da, dacă înălțimea dubei este compatibilă cu înălțimea structurii de 240 cm.

Cum este ancorat CAR-PARK® de sol?

CAR-PARK ® are două balasturi mobile B-BLOCK care sunt utilizate pentru poziționarea pe orice teren fără lucrări costisitoare de fundație.

Racoare si umbra pe tot parcursul anului

CAR-PARK® garantează protecție pentru mașina dumneavoastră.
În plină vară, 15 minute sunt suficiente pentru a aduce interiorul unei mașini expuse la soare la 65 de grade. Mașina se încălzește și această situație este dăunătoare atât vehiculului cât și utilizatorului acestuia.

Pentru limitarea acestor efecte este recomandat să parcați mașina la umbră în timpul zilei.

Umbra variaza in functie de ora si pozitia soarelui. Panourile laterale de umbrire CAR-PARK ® sunt proiectate pentru a crește umbra cu 20% în comparație cu adăposturile de umbrire normale.

În timpul perioadei de vară este ușor să asistăm la o schimbare bruscă a condițiilor meteo de la cer senin la furtuni bruște de grindină. Textura permeabilă a CAR-PARK ® protejează de soare și protejează de grindină.

Parcările umbrite vor fi din ce în ce mai mult o investiție excelentă.

Verifică disponibilitatea

Creați umbră acolo unde nu există

CAR-PARK® poate fi pozitionat pe orice tip de teren, este mobil si fara constrangeri permanente. Poate fi mutat cu ușurință și creează umbră acolo unde aveți nevoie.

Prezența interferențelor (camine, conducte, pardoseală nouă) nu afectează decizia de a vă dota firma sau activitatea comercială cu locuri de parcare umbrite. Adapostul auto CAR-PARK® a fost conceput pentru a rezolva această problemă prin eliminarea oricărei interferențe cu solul.

Pergola este echipată cu o membrană PVC albă cu o textură permeabilă care oferă un efect estetic plăcut la lumina soarelui.

Panourile laterale sunt realizate cu aceeași textură ca și membrana de acoperiș.

Consultanta tehnica

Fără lucrări de fundație

Spre deosebire de carporturile antigrindină care necesită lucrări de fundatie permanente semnificative, adăpostul de umbră CAR-PARK ® este autoportant și nu necesită lucrări suplimentare pentru instalarea sa.

Acest aspect combinat cu permeabilitatea foii permite simplificarea autorizatiilor de instalare .

Contactaţi-ne

Vorbeste cu un consilier
info@giesseromania.ro

+30 21 0664 3768